Am pornit la drum în decembrie 2017 cu un proiect numit Fundația – ca o poveste din Asimov. Ne-am dat seama repede că nu avem resursele să construim una, dar o asociație putem face. La scurt timp am primit personalitate juridică și am găsit numele Curaj Înainte. Nu prea l-a înțeles nimeni, dar are un anumit je ne sais quoi; apoi ne-am apucat să facem proiecte – pe puterea noastră. Am pornit în trei oameni, apoi ne-am extins cu un număr de colaboratori.

Dacă vreți să aflați mai multe, e destul să ne contactați. Răspundem și suntem sociabili, inclusiv deschiși colaborărilor. De principiu, nu ne raportăm la cine sunt cei trei membri fondatori sau la funcțiile lor în asociație, dar persoanele de contact sunt:

Mihnea Dumitru – politolog și publicist, scriind pe blogurile Adevărul pe Mindcraft Stories. Are studii în Coreea de Sud, Canada, Marea Britanie și un doctorat în științe politice la Universitatea din București. S-a întors în țară în 2005. Contact: mihnea[at]curajinainte.org

Cosmin Dragomir – jurnalist cu 18 ani de experiență, autor și antreprenor. Îl găsiți ca day job în proiectele de suflet și succes GastroArt și Blid – precum și în universul de idei și oportunități pe care l-a adus acesta.

Codru Vrabie – activist civic, trainer şi consultant pe teme legate de bună guvernare, transparenţă, responsabilitate şi integritate în sectorul public. Scrie aici. Licenţiat în ştiinţe juridice şi politice (România, Bulgaria, Statele Unite), respectiv masterat în ştiinţe administrative şi afaceri europene (România, Olanda, Spania), Codru lucrează din 1998 pentru societatea civilă.

Cristina Stîngu – jurist, master în Managementul Proiectelor la ASE. Are expertiză în consultanță pentru accesarea fondurilor europene și achiziții, în management și conducerea unei organizații non-guvernamentale. Fondator Improvision Business Services, Bookstore&Tea și Youth Vision for Society.