La 3 ani

Asociatia Curaj Inainte are cu ce sa se mandreasca, la 3 anisori – si rugam sa ne sustineti in continuare prin donatii (PayPal – donatii@curajinainte.org sau IBAN RO35 RZBR 0000 0600 2018 2553.
Ce am facut in ultima vreme? In pandemie, am renuntat la donatii pentru ca banii vostri sa se duca la cei din prima linie, in timp ce am sustinut militant vaccinarea. Am ajutat alte asociatii prietene cu know-how si tehnica sa-si organizeze evenimentele pe Zoom sau Webex si atunci cand puteau face asta fizic, sa le faca in stricta linie cu legile in vigoare. Am inceput, in ultimul an, sa aplicam si noi din nou pentru proiecte.
In acesti ani, am atras finantari pentru 8 carti de gastronomie tiparite/ 6 conferite pluridisciplinare cu tema: identitate gastronomica nationala / Gala Gastronomiei si Vinurilor din Romania cu personalul diplomatic la Bucuresti / Luna gastronomiei in restaurantele din Bucuresti/ 10 dezbateri “Cum adica? dezbateri destoince” la Clubul Țăranului Român. Am invatat copiii care implineau 18 ani de ce e important sa voteze, iar in curand vom lansa unul dintre cele mai complexe proiecte de e-learning pentru tinerii din tara. Am publicat podcasturi, am construit aplicatii de mobil si site-uri pentru informare fara fake news, am apelat la specialisti sa ne invete cum sa facem asta si cum sa intelegem pe totii nu numai drepturile, dar si responsabilitatile acestei societati. In trei ani de zile, am facut destul de multe.
Ramanem dedicati motto-ului nostru – vizionar, de acum cativa ani: atunci cand libertatea aluneca, e timpul sa construiesti mai trainic. Donati pentru Curaj Inainte si aratati ca daca fiecare pune umarul, societatea castiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *