Trei întrebări simple pentru tine

Unde suntem acum? Unde vrem să ajungem? Cum ajungem acolo? Ce pași trebuie să facem? Sunt întrebări de baza în orice strategie de imagine, practic o alternativă la cel mai simplu SWOT pe un subiect. Noi le punem pe primele trei, urmând ca răspunsurile să le predăm unor specialiști din mai multe domenii, iar împreună să înaintăm rezultatele (probleme și soluții) mai multor autorități publice.

Avem în plan 3 întâlniri cu oameni de toate vârstele, practic niște focus group-uri pe care le organizăm împreună cu prietenii de la MindSet Club, un spațiu pentru dezbateri și idei alternative. Acestea vor fi dezbateri închise, cu audiență selectată de noi. În urma discuțiilor, audiența fiecărei săptămâni răspunzând la câte una dintre întrebările de mai sus, rezultatele identificate în urma răspunsurilor, poate inclusiv soluțiile sunt filtrate apoi de niște specialiști și transmise autorităților.

Asociația Curaj Înainte reamintește că acest demers este unul apolitic și are ca scop dezvoltarea participării civice în cadrul societății.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *