Menu

Fundația.net a fost varianta fără personalitate juridică a eforturilor noastre, un joc Asimoviano-Sorosian de cuvinte, in care am dezvoltat următoarele proiecte:

  • Telegraful – cele mai importante știri ale zilei. Este in continuare disponibil pe Facebook. Am învățat din el că degeaba selectăm cele mai importante sau interesante știri ale zilei, audiența este minusculă și în niciun caz nu ne construiește nimeni o statuie pentru că pierdem timpul să le selectăm. Cu toate acestea, el rămâne sub forma unei reviste a presei, prezentate de 2-3 ori pe zi.
  • Murmur – a fost o aplicație de Android și un site care agregau toate știrile legate de protestele din țară și străinătate cu privire la Legile Justiției, sincronizau evenimentele aferente și prezentau legislația aferentă, precum și modalitățile de petiție pentru instituțiile statului român. Ideea a fost să educe cu privire la pașii democratici ÎNAINTE de protest. A avut 100 de instalări 🙂
  • Testul a fost un sondaj de ideologie politică Nu vă spunem cum să votați, pe cine, dar vă explicăm cine sunteți, înainte să vă implicați în politică. A avut peste 10.000 de accesări în prima luna de activitate.