Menu

În primul rând, am lucrat la redefinirea statutului asociației. Sperăm că până la finele anului să avem acceptat noul statut, care înseamnă că ne vom putea implica în mult mai multe direcții. 

În al doilea rând, lucrăm la Iago, un proiect foarte interesant și interactiv care îmbină două aspecte principale: educația și informarea. 

Împreună cu niște parteneri instituționali cu care încă negociem, dorim să oferim, într-un mod regulat, cursuri de analiză a informațiilor. Sună boring, poate, dar când veți ști  că aveți un loc unde puteți discuta cele mai importante știri ale săptămânii, un loc în care puteți participa la discuții legate de societatea actuală și în care se încearcă găsirea unor soluțiii civice la numeroase probleme care vă înconjoară, poate veți fi mai interesați. 

Și poate cel mai important, dorim să oferim o latură academică întregii povești, să veniți nu doar pentru a discuta, dar și pentru a învăța prin metode noi, poate chiar revoluționare, informații despre lumea care ne înconjoară. Cu invitați cu ștaif și într-un mod în care v-ați fi dorit întotdeauna să fie cursurile din facultate, dorim să asigurăm permanența educației în actuala societate și să oferim, în același timp, informare cu privire la cele mai importante subiecte sociale și politice ale perioadei. 

We might also have cookies… 

Proiectul este încă în stadiul de draft, încă-l mai gândim și cel mai probabil se va lansa in ianuarie sau februarie 2019. Dar vrem să-l ducem la capăt. Vă vom ține informați, de-a lungul timpului – și suntem deschiși la întrebări și posibile colaborări. Contact aici

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.